MAGUNKRÓL

100%-ban hazai tulajdonú sportruházati termékeket tervező, gyártó és forgalmazó csapat vagyunk, nagy lelkesedéssel és jelentős piaci, vállalkozási tapasztalattal.

 

KÜLDETÉSÜNK

Olyan hazai tervezésű és előállítású sportruházattal lássunk el minél több sportegyesületet, szövetséget, klubot, amely a kiváló ár-érték arányával felveszi a versenyt a legnagyobb világmárkákkal, ugyanakkor az egyediség és testreszabhatóság révén magasabb szintű vásárlói elégedettséget tudjunk biztosítani.

i-Trend SPORTSWEAR

Az i-Trend márkanév egy új, dinamikus szereplő a magyar sportruházati piacon. Cégünk elindította saját sportruházati márkáját, mely mögött több mint 10 éves termékfejlesztőiés designer-i tapasztalat húzódik meg. A teljes tervezési, modellezési, alapanyagbeszerzési és gyártási folyamatunk során a kompromisszumok nélküli minőséget képviseljük.

GYÁRTÁS

Több, mint 300, teljes mértékben saját fejlesztésű, ezáltal saját szellemi tulajdonunkat képviselő alap szabásminta-kollekcióraépítve gyakorlatilag  korlátlan számú variációs lehetőséggel tervezünk és gyártunk aláöltözőket, technikai ruházatot, mezeket, pólókat, melegítőket, versenydresszeket, mellényeket, kabátokat,köntösöket,  sapkákat, kesztyűket, stb. Tulajdonképpen az anyag és színválaszték révén a sportegyesületek megjelenésében csak a fantázia szabhat határt!

i-Trend ÉLETÉRZÉS

Egy csapat számára feledhetetlen élmény, amikor egy nívós hazai vagy nemzetközi versenyen az egyesület címerével ellátott, az egyesület színeiben pompázó, egyedi sportruházatban tud felvonulni, versenyezni majd a dobogóra állni!

Az összetartozás egy semmivel nem helyettesíthető élménye ez abban a biztos tudatban, hogy az a ruházat, amit a sportolók magukra öltenek biztosan nem készül más számára!

woodman-sports-Montage